NEJ – fantasilöshet dödar svensk film

Publicerad av

Regissören Anders Nilsson som har tydligen uttalat sig om att SF har dödat hans film. “Gruppen för särskilda insatser”. Tror snarare det är filmens titel som gjort det…

Min högst personliga uppfattning är att regissören som skapat en film som “Livvakterna” omöjligt kan veta vad som är bäst för svensk film. Maken till skitfilm har jag sällan skådat. De nya Johan Falk-filmerna kan jag inte uttala mig om, då jag inte har sett dem, men faktum är att jag gillade “Noll tolerans”.

Vad svensk film behöver är lite nya genrer, skär ner på en sisådär 500 polisfilmer och 250 komedier om året. Gör sci-fi, skräck, krig! Vi har en rik historia att göra filmer om!

Det som verkligen dödar svensk film är fantasilöshet och jag antar att SF har en stor skuld även i detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *