Det finns hopp ändå…

Publicerad av

Aftonbladet (normalt inte pålitkig källa för såna här nyheter, men har sett det även på annat håll nu) rapporterar att det är Ridley Scott som kommer att regissera den nya Alien-prequel som är på gång. Äntligen finns det hopp. Scott regisserade ju den ursprungliga Alien och kan leverera bra sci-fi.

Detta kan bli bra. Riktigt bra. Ibland glimrar det till i Hollywood.

Förstår dock inte hur Aftonbladet ens kan spekulera i att Sigourney Weaver skulle kunna vara med i denna nya film. För det första så finns det ingen anledning att ha med Ripley om filmen ska utspela sig innan “Alien”. För det andra är Weaver nu en sisådär 30 år äldre. Blir lite svårt att dölja tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *