Svårt Salander-val

Hollywood verkar ha lite bekymmer med att välja en Lisbeth Salander… Kanske är det på grund av att man i Hollywood inte är vana vid starka kvinnliga rollfigurer. För om rollfiguren hade hetat Bosse Salander hade man nog knappast haft dessa bekymmer…

Filmbloggen 24 frames skriver lite mer om det hela. Salander har blivit en het potatis även i Hollywood. En fet roll, onekligen, men det finns vissa bekymmer. Dels handlar det om en trilogi, vilket kan innebära att man låser upp sig för många år framöver. Det bäste vore om de kunde gräva fram någon ny talang. Jessica Alba, som man nämner här tror jag inte en sekund på. Faktum är att de flesta amerikanska skådespelerskor går bort. De har helt enkelt för mycket filmstjärneutseende, botox etc för att kunna spela någon som den asociala Salander. Eller så är de för mesiga.

Ska bli spännande att se vem som får rollen, men jag vågar nog satsa pengar på att det blir någon relativt okänd.

En reaktion till “Svårt Salander-val

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: