Inception

Publicerad av

Nu har jag äntligen sett “Inception”!

Reaktionen är blandad. Helt klart hygglig underhållning. Men inte fantastisk på något sätt. Det fanns definitivt något utöver det vanliga, samtidigt så var upplösningen en besvikelse…och jag tycker inte riktigt att det fungerar när det dröms i flera nivåer.

Inte så att det på något sätt är svårt att följa – tvärtemot alla som sagt att det skulle vara förvirrande och svårt att förstå tyckte jag att det hela var tämligen klart. Det bara känns som att det saknas något i filmens sista halvtimme. Kan inte riktigt sätta fingret på det.

Men för att sammanfatta: klart sevärt, men inte något av Christopher Nolans bästa. Och glöm allt prat om att det skulle vara förvirrande.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *