Millennium-rollerna fylls…

Publicerad av

Som Aftonbladet och Expressen rapporterade häromdagen är det nu klart vem som blev Lisbeth Salander. 25-åriga Rooney Mara knep rollen. Har aldrig sett henne i någon film, men jag är försiktigt optimistisk. Hon ser inte alltför Hollywood-glamourig ut.

Trevligt är också att Fincher faktiskt verkar satsa på att fylla en del roller med svenska skådisar. Stellan Skarsgård förhandlar som bekant om rollen som Martin Vanger och nu rapporteras det också att Max von Sydow är påtänkt som Henrik Vanger.

Jag är verkligen spänd på att se vad det blir av det här. Samtidigt förstår jag inte varför Stieg Larsson-hypen blev så enorm? Jag har läst böckerna, och ärligt talat, så bra är de faktiskt inte. Ok underhållning, men inte mer…

En kommentar

  1. >Rollen som Henrik Vanger gick inte till Max von Sydow, utan till Christopher Plummer. Inte så dumt val det heller… Svenske David Dencik sägs dock ha fått en roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *