Dagens uppdrag: Predators

Publicerad av

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FGAIKCOqQ10&fs=1&hl=sv_SE]

Hade kluvna förväntningar inför denna rulle. Å ena sidan gillar jag inte Robert Rodriguez sådär fantastiskt mycket. Å andra sidan så har han bara producerat – och konceptet lät rätt ok, i motsats till Predator 2 och Alien vs Predator-filmerna.

Filmen börjar ok – men jag tycker att rollfigurerna accepterar sitt öde lite väl snabbt. Inte många ögonbryn höjs för det faktum att man befinner sig på en okänd planet helt plötsligt. Det hela artar sig dock till en ganska trevlig action-film, mycket bättre än Predator 2 och allt vad Alien vs Predators heter…

Gillar du action…och framförallt om du gillar den första Predator är filmen värd en koll. Den har dock fortfarande ganska långt kvar till Schwarzennegers film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *