Recension: The Sunset Limited

Publicerad av

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l0MSitTAYyA&w=500&h=314]

Blev förvånad över att jag aldrig hade hört talas om denna film. Två stora skådespelare i huvudrollerna – Samuel L. Jackson och Tommy Lee Jones. Filmen är baserad på en pjäs av Cormac McCarhthy (som skrev romanen bakom “No Country for Old Men”). Regi: Tommy Lee Jones.

Men filmen har inte heller några fler skådespelare! Det blir istället ett intensivt kammarspel där Samuel L. Jacksons rollfigur försöker återväcka Tommy Lee Jones livslust efter att han försökt att ta sitt liv.

Fantastiska skådespelarinsatser och det blir aldrig tråkigt , trots att hela filmen utspelar sig i ett enda rum, i princip i realtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *