50 timmar Star Wars är INTE klara!

Publicerad av

Aftonbladet rapporterar att George Lucas har 50 timmar av den nya live-action tv-serien finns klara.

Jag vet inte om Aftonbladet medvetet vrider och vänder på nyheterna för att det ska verka som att de rapporterar något annat…för det här stämmer ju inte alls.

50 timmar av den nya tv-serien finns i manus-form. Nyheten handlar i sin urpsrungsform just om att 50 timmar Star Wars INTE kommer att komma på länge. Som Aftonbladet mycket riktigt skriver så finns inte tekniken för att producera serien till ett rimligt pris.

Varför de skriver att 50 timmar är klara begriper jag inte. Det är många år bort innan de ens kommer att börja spela in… Poängen är ju liksom att tekniken måste uppfinnas. Det är inte så att Lucas hemlighåller tekniken, den finns helt enkelt inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *