Recension: Salt

Publicerad av

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QZ40WlshNwU]

Hade inga större förhoppningar om denna film. Det började ungefär som jag trodde. En lång, ganska meningslös actionsekvens där Salt – Angelina Jolie – flyr från sina arbetsgivare, CIA. Sekvensen känns onödigt lång och tar egentligen inte filmen framåt överhuvudtaget.

Det blev lite mer intressant efter begravningsscenen, vändningen blev oväntad, men mer överdriven action.

Jag har svårt att ta Jolie på allvar ibland. Och i slutänden är detta tyvärr precis vad jag misstänkte. Skit. Löjliga, idiotiska actionscener och en tunn handling. Och en huvudperson vars motivation är helt omöjlig att förstå.

Och en av de stora överraskningarna listade jag ut i filmens första scener. Ibland är Hollywood-filmer lite väl fåniga.

…och nu ska de göra en uppföljare. Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *