Nordisk film utreder flopp med Sean Banan…öh…

Publicerad av

Aftonbladet skriver om att Nordisk film nu ska starta en utredning om varför två av deras senaste storsatsningar på bio har floppat. De senaste två storsatsningarna i fråga är Nobels testamente och Sean Banan – inuti Seanafrica.

Om man behöver starta en utredning för att komma fram till detta ska man nog snarare fundera på att lägga ner verksamheten helt…

Nobels testamente – en nylansering av Liza Marklunds journalisthjälte. Ytterligare en svensk evighetsföljetong av halvdana deckare. Hur fräscht känns det? Kombinerar man sedan det med obefintlig marknadsföring…ja då är ju succén självskriven!

Sean Banan…ja vad ska jag säga. Det är väl snarast en grov förolämpning mot Sveriges befolkning att tro att denna skulle gå hem. Seanafrica? Skärp er för helvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *