Boba Fett-film på gång?

Publicerad av

Det noteras att Lucasfilm har köpt upp 8 nya domäner nyligen – bland annat 1313starwars.com, 1313starwars.net, 1313sw.com, 1313sw.net, starwars1313.com, starwars1313.net, sw1313.com, and sw1313.net. Spekulationer är nu igång på nätet om att detta kan ha att göra med den Boba Fett-film Joe Johnston under en längre tid har tjatat på George Lucas om att få göra.

Det må vara just spekulationer, men tydligen är det så att Boba Fett ska ha använt aliaset CT-1313 en gång. Mer troligt är kanske att domänerna ska användas till någon form av datorspel. Men den som lever får se. Det vore onekligen intressant att se en Star Wars-relaterad film gjord av någon annan än Lucas.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *