Författare till nya Star Wars bekräftad

Publicerad av

Michael Ardnt, som fått en oscar för manus till Little Miss Sunshine har tydligen skrivit ett 40-50 sidors utkast som ska ligga till grund för den nya Star Wars-trilogin. Oklart än om Ardnt faktiskt kommer att vara med i det fortsatta manusarbetet, men det förefaller ganska troligt.

Michael Ardnt har bland annat också skrivit manus till Toy Story 3 och är tydligen en rejäl Star Wars-fantast.

För övrigt har Mark Millar (se tidigare inlägg) nu förnekat att Matthew Vaughn hoppat av nya X-Men för att regissera Star Wars. Det ryktas om regissörer som Steven Spielberg, JJ Abrahms och Brad Bird. Eller kanske Vaughn, trots allt. Vi får väl se…

Även Aftonbladet har förresten nu plockat upp historien om att Harrison Ford kan tänka sig att vara med i en ny trilogi.

Förresten – om ni vill ha en aning om vad nästa trilogi troligen kommer att handla om, kolla mitt gamla inlägg på denna länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *