“Lethal Weapon” får spin-off?

Publicerad av

 

Det har ryktats ett tag om en remake av gamla, bitvis briljanta, Lethal Weapon-serien (Dödligt vapen). Om ni inte bott under jorden (eller är för unga) har ni fömodligen sett dessa filmer. De första två filmerna med Mel Gibson och Danny Glover är i mitt tycke något av det bästa Hollywood gjort i action-väg. Del 3 är något mindre bra och del 4 är förfärlig.

Jag har fasat lite för en remake av denna gamla blodiga action-klassiker. Men det senaste är alltså rykten om någon form av spin-off där Martin Riggs (Mel Gibson) son tar över som huvudperson. Vilket lämnar öppet för Mel Gibson och Danny Glover att dyka upp i mer eller mindre stora roller. Ryktas om Chris Hemsworth i huvudrollen som Riggs son.

Måste säga att jag gillar detta bättre en en direkt remake, men sen är frågan om det blir bra…eller som Lethal Weapon 4. Och det får ju inte bli någon barntillåten historia i stil med Die Hard 4.

Har ni inte sett orignalen…se till att göra det genast. I alla fall de första två delarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *