Now You See Me

Köpte denna på bluray eftersom det var ok skådisar och den verkade ha fått hyfsad kritik. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman och Michael Caine lät lovande och ett betyg på 7.3 på IMDB verkade också ok.

Jag visste knappt vad den skulle handla om, men det visade sig börja med ett gäng trollkarler som rånade en bank i Paris under en live-show i Las Vegas. Små varningsklockor började av någon anledning ringa redan här.

Men jisses vad man kan ha fel. Visst, skådisarna är helt ok och man blir väl hyfsat underhållen. Men manuset – herregud vilken osannolik sörja. En massa trolleritrick och sen förolämpar filmen sin publik i slutet då vi (liten spoiler) ska tro på att allt som hänt varit planerat it i minsta detalj…

Knappt sevärd. Men skådisarna är trots allt ok. Och Michael Caine är ju alltid bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: