UPPDATERAT: Officiellt: Ny Alien-film av regissören till District 9 och Elyssium!

Publicerad av

Neill Blomkamp är den sydafrikanske regissören bakom hyllade “District 9” och till “Elyssium”. Jag gillade båda filmerna skarpt. För ett tag sedan började det florera bilder på nätet som han hade tagit fram som koncept för en ny Alien-film. Inget officiellt, utan framtaget helt på hans eget bevåg. Du kan se mer av konceptskisserna här.

Det var riktigt coola bilder – såg ut som uppföljaren “Aliens” borde ha fått istället för “Alien 3” och “Alien Resurrection”.

Gissa vad – det verkade 20th Century Fox också tycka! Nu har Blomkamp officiellt fått uppdraget att göra en ny Alien-film! Återstår att se om den kommer ha med både Sigourney Weaver och Michael Biehn, vilket konceptbilderna hade. Kanske ignorerar den de två sista uppföljarna? Vore hur coolt som helst!

Har du inte sett någon av Blomkamps filmer rekommenderar jag att du börjar med “District 9”. Av en slump ligger den just nu tillgänglig på SVT Play. Dock bara till och med i morgon (20/2). Trailern till filmen kan du spana in nedan.

UPPDATERING:

Sigourney Weavers tankar om det hela:

På många ställen på nätet möts detta av tveksamhet – kan det verkligen bli något bra? Kolla på “Superman Returns”… För min del tycker jag att det låter fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *