Filmtisdag: True Legend

 

Har haft denna bluray liggandes ett tag och nu blev det dags att kolla in den. Kan konstatera att det är en helt ok kung fu-film. Den lider dock av för mycket datoranimering i vissa sekvenser, och en sista tredjedel som är fullkomligt onödig och i princip helt ointressant.I det stora hela ganska underhållande och sevärd, men de kunde gott ha skippat delen med drunken figthing. Fast tydligen ska huvudpersonen Su Can vara grundaren av denna stil – vilket jag antar att man vill visa här. Det känns tyvärr helt påklistrat här, då det inte har något alls med resten av filmen att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: