The Equalizer 2 – hyfsad action

Publicerad av

Precis som sin föregångare har “The Equalizer 2” extremt lite gemensamt med tv-serien från 80-talet som den är baserad på. Jag minns att jag aldrig var särskilt förtjust i serien, där Edward Woodward spelade Robert McCall. Olikheten får mig att fundera över varför man överhuvudtaget valt att kalla dessa filmer för “The Equalizer”. Jag anar att de flesta som ser dessa filmer aldrig sett, och ännu mindre har hört talas om originalserien.Nej, detta är snarare en ganska vanlig amerikansk actionfilm. Men det är inte dåligt, Antoine Fuqua och Denzel Washington levererar en hyfsad film, även om tempot är lite ojämnt. Jag är inte den som brukar klaga på för lågt tempo, men här tar det rätt lång tid innan det riktigt sätter igång.

Historien med Miles känns kanske lite poänglös och uppenbar, kan jag dock tycka.

Washington är bra, men Melissa Leo är ännu bättre. Pedro Pascal är ok. Och kul att se Bill Pullman igen.

Ah just det, bjuder på en trailer för originalserien. Titta noga så kan ni se en del kändisar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *